top of page

Soundhealing

Feel, Let go and Grow

Schermafbeelding 2022-02-21 om 11.20.36.png

Wat is Soundhealing?

Soundhealing betekent letterlijk "het helen door geluid". De klankschalen waar ik mee werk zorgen hiervoor. Door het aanstrijken ontstaan er trillingen waar je lichaam op reageert. Ik werk met koperen en kristallen klankschalen, hier zit een groot verschil in qua uitwerking op het lichaam. Voordat je de sessie ingaat, zullen we eerst bepalen wat het doel is (ontspanning of bijvoorbeeld traumaverwerking), zodat ik mijn sessie er op aan kan passen. Ik werk met nog veel meer instrumenten, deze zorgen voor optimale ontspanning. Je kunt soundhealing boeken na een cupping- of massagebehandeling, of een losse sessie. Ook geef ik dit voor groepen tot max 8 personen. In de zomer kun je dit bijvoorbeeld met vrienden of familie boeken in je achtertuin, of in de woonkamer. Liggend op een kussentje, onder een deken in je eigen omgeving kun je optimaal ontspannen. Deze groepssessies duren een uur, inclusief reiniging. 

Mijn eigen ervaring

Ik kwam er snel achter dat een cupping behandeling op lichamelijk maar ook geestelijk niveau erg intensief kan zijn, en dat een stukje ontspanning aan het einde, naast de massage die ik geef, ook fijn zou zijn. Zo kwam ik terecht bij soundhealing, en volgde daar mijn opleidingen voor. Het geeft je zo’n fijne vibe en energie na een behandeling. Je komt echt helemaal tot rust en het voelt als een cadeautje voor je lichaam en geest. Ik breidde mijn assortiment aan instrumenten uit en ging uitgebreidere sessies maken. Naast de koperen klankschalen ging ik er ook kristallen klankschalen bij doen, dit helpt je op een dieper level, zodat ook de sessies intenser kunnen zijn. Met ook daar mijn diploma voor, pas ik nu soundhealing toe na de behandeling op het niveau dat ik het nodig acht. 

The Best is Yet to Come…..
 

Nieuwe samenwerkingen, nieuw aanbod. Inmiddels geef ik soundhealing op mijn nieuwe locatie. De ruimte voelt veilig en geeft een fijne energie, de sessies komen hier zo goed tot zijn recht. 

bottom of page