top of page

Zomer Acties!

Het is alweer 1 Juli.. Hier zijn de kinderen al aan het aftellen tot de Zomervakantie. Ik merk dat veel mensen al ver doorplannen, voor mij is dat alleen maar fijn. Dus wil je nog gecupt of gemasseerd worden in de vakantie of net ervoor? Neem even contact op, want de agenda raakt snel vol.

Natuurlijk ga ik zelf ook op vakantie, maar dit is pas eind Augustus, en we weten dat de vakantieperiode vaak rustiger is. Tijd om wat gaatjes op te vullen dus! Hoe ga ik dat doen? Met leuke acties!! Wat kun je verwachten?

* In de maanden Juli en Augustus ga ik de eerste workshop Tools & Technique lanceren, voor een speciale prijs, houdt hiervoor de socials in de gaten.

* Mijn verjaardag is ook binnenkort. Boek je op mijn verjaardag? Dan krijg je een leuk presentje, want wie jarig is, trakteert!

* Winacties komen er ook weer aan, ook hiervoor even de socials in de gaten houden.

* Soundhealing at the beach!! Afhankelijk van het weer natuurlijk. Maar woon je in de buurt en wil je in de ochtend genieten van de bijzondere klanken aan het water? Houd op de website de 'Events' in de gaten, daar zal ik aankondigen wanneer en waar ik sessies geef.

Ik wens je een mooie zomer!


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page