top of page

Workshop 'Tools & Technique'

Na wekenlang schrijven, aanpassen, nog meer schrijven, schrappen en toevoegen, is het eindelijk af. Het werkboek voor de workshop Tools & Technique. Toch wel een beetje trots, maar nog trotser

dat de eerste datum gewoon al gepland is én vol zit!

Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik per keer echt maar 2 á 3 mensen opneem, en de groepjes expres zo klein houd, maar het enthousiasme waarmee iedereen reageerde was overweldigend. Voor mij een extra bevestiging dat ik hiermee een goede keuze heb gemaakt om dit door te zetten. Nog steeds krijg ik reacties van hoe, waar en wanneer, en ik probeer het allemaal bij te houden naast mijn werk, dus sorry als ik wat later reageer. Nog even op een rijtje voor als je het hebt gemist:

* Ik geef géén cupping-opleiding. Je kunt mijn workshops volgen als je ook een cupping-opleiding hebt gedaan.

* Tools & Technique = voor cuppers die hun skills en kennis over cupping willen uitbreiden en dit willen combineren met andere tools.

* Holistic Healing = voor cuppers die dieper op de materie in willen gaan, hierin behandelen we een stukje energetisch invoelen, meridianen en je energie beschermen.

* De Tools & Technique workshop is nu, in Juli, voor de introductieprijs van €200,- ipv €250,-, inclusief een tool.

Wil je graag meer informatie? Of jezelf al opgeven voor deze workshop? Stuur even een mailtje naar jenscuppingcompany@gmail.com.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Breathe

Comments


bottom of page