top of page

Welkom bij Jen's Cupping Company!

Wauw! Een eigen website! Voor mij een grote stap, het voelt echt serieus nu. Ten eerste dus: Van harte welkom. Mijn naam is Jennifer, of Jen, 30+ en moeder van 2 prachtige zoons.

In 2020 begon ik met Jen's Cupping Company. Het begon met cupping, maar is uitgegroeid tot zoveel meer, en er komt nog veel meer bij! Vorig jaar heb ik na een scheiding en een burn-out het roer helemaal omgegooid en wil ik alleen nog doen waar ik me echt goed bij voel. En van mijn behandelingen krijg ik energie en kracht, iets wat ik erg gemist heb de laatste jaren. Naast cupping, soundhealing en verschillende massages, ga ik nog verder uitbreiden. Ik heb de komende maanden veel nieuwe cursussen op de planning staan en heb er zoveel zin in om deze te introduceren! Maar eerst even het bloggen onder de knie krijgen. Voor nu: Welkom op mijn site, en wie weet tot snel! - Jen.

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page