top of page

Terugblik op 2023

Het einde van 2023 is alweer in zicht. Vond je het ook zo snel gaan? Ik weet dat ik dit jaar begon, net verhuisd en dolgelukkig met onze nieuwe plek. Hoe ik hals over kop begon met mijn praktijk op die overvolle zolder, hoe ik het heb omgetoverd tot die prachtige, rustige plek die het nu is. En zoals je ziet zorg ik in de wintertijd voor extra warmte door de lampjes en kaarsjes.


In het afgelopen jaar heb ik weer zoveel heerlijke behandelingen mogen geven. Aan mijn vaste cliënten, maar wat zijn er ook veel nieuwe bij gekomen! Ik blijf me er echt over verbazen hoe mensen bij me terecht komen, maar zo dankbaar. Naast de behandelingen heb ik ook een hoop workshops gegeven. Blijft ook zo leuk om te doen! En natuurlijk heb ik ook dit jaar weer samengewerkt met vriendinnen zoals Inge van de Zenhoeve, voor soundhealing naast de ademsessies die zij geeft. Voor dit jaar er bijna op zit, wil ik iedereen bedanken die een voet in mijn praktijk heeft gezet. Alle cliënten, oude en nieuwe, alle cursisten, alle modellen. Ik ben jullie onwijs dankbaar. Ook in 2024 zal Jen's Cupping Company er weer zijn voor behandelingen, voor workshops en samenwerkingen.

Het is nog 'vroeg' in de maand, maar toch wil ik je alvast hele fijne kerstdagen en alle geluk en gezondheid wensen voor 2024. Maak er wat moois van, en weet dat je altijd welkom bent in mijn praktijk. Liefs, Jen!

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Comments


bottom of page