top of page

Oktober Actie!

Je ziet het, je voelt het: de herfst is begonnen. De dagen zijn kouder, natter en de avond valt sneller. Tijd om je lichaam even wat extra aandacht te geven. Daarom deze Oktober actie, als cadeautje voor jezelf: De bamboe-massage met hete oliën!

Maak kennis met deze heerlijke ontspannende maar effectieve massage met bamboestokken en geurende, warme olie. De bamboe is zacht op de huid, maar kan veel druk uitoefenen op het lichaam. Met deze massage worden ook afvalstoffen afgevoerd en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. De combinatie van massage en bamboe is heerlijk voor deze herfstige dagen. De Oktober actie is dan ook: Bamboe massage van 60 minuten voor €65 euro ipv €75! Dus wil je een lekkere boost voor je lichaam, maar ook even ontspannen? Boek dan in Oktober deze massage voor een gereduceerde prijs.


Een afspraak maken kan via mail, Dm op insta (hier op staat ook de agenda in de stories) of via Whatsapp. Tot snel! Openingstijden: di--woe-do-vrij + dinsdagavond (koopavond) en wisselende weekenden.

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Comments


bottom of page