top of page

Nieuwe Werkplek!

1 Mei 2023 begon de verbouwing van mijn praktijkruimte. Vanaf het moment dat ik er woonde, was de zolder al bestempeld als mijn werkplek. Maar ook als opslag. Er lag geen vloer in, grote stukken vinyl en vloerkleed dienden als bekleding, volgebouwd met kasten en dozen. Er moest nog een hoop gebeuren in het huis, en deze ruimte moest even wachten.

Maar... het is eindelijk zover. Een nieuwe vloer, nieuwe kasten en zoveel ruimte! Een plekje waar je je kleding, schoenen en tas kwijt kunt. Vernieuwde energie. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ook omdat het in mijn hoofd pas helder werd, toen de ruimte helemaal leeg was. Ik stond in de kamer en zag het voor me. Wit, ruimtelijk, open. En dan een week later is het zover en is het gewoon precies zoals ik het voor me zag! Veel van mijn cliënten komen al langer bij me en hebben de ruimte zien veranderen. Ik kijk uit naar al jullie reacties.

Dan: er is veel vraag naar de workshops. Erg leuk, aanstaande Dinsdag 9 mei trap ik dit jaar af met de workshop Holistic Healing. Je kunt hier meer over lezen onder het kopje Workshops. Verder kun je mijn agenda wekelijks vinden op Instagram. Ook ga ik je op de hoogte houden van mijn nieuwe samenwerkingen die ik recent ben aangegaan. Voor nu: fijn weekend en wie weet tot snel!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Comments


bottom of page