top of page

Nieuw: Workshop!

Bijgewerkt op: 25 jun. 2022

De laatste paar maanden kreeg ik steeds vaker de vraag of ik geen les wil geven in de behandelingen die ik geef. Ik ging er niet echt op in, omdat ik me nog niet ‘klaar’ voelde. Maar inmiddels ben ik nog meer gegroeid en al een tijdje bezig met het schrijven van een eigen programma. Super excited!!

Voor wie is dit bedoelt? Mensen die een cupping-opleiding hebben afgerond, kunnen zich hiervoor opgeven. Hiermee heb je de basis van cupping en de nodige informatie over voeding al, de stof die ik zal delen is als aanvulling bedoelt, niét als volledige opleiding.


Wat ga je leren? Ik heb het onderverdeeld in 2 workshops. De ene zal gaan over tools en technieken die je kunt gebruiken, de andere gaat over de holistische aanpak. Je kunt er dus voor kiezen om één workshop te kiezen die echt bij je past, of gewoon allebei. Om het maximale er uit te halen ga ik deze workshop ook geven aan max 4 cursisten per keer.


Wanneer gaat dit gebeuren? Na de zomervakantie, dus September 2022. De workshops zullen één dag duren, dagen en locatie nog niet bekend.


Hoe geef ik me op? Als je interesse hebt, kun je een mail en motivatie sturen naar jenscuppingcompany@gmail.com

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Comments


bottom of page