top of page

Nieuw Aanbod Workshops

Bijgewerkt op: 12 jun. 2023

Inmiddels alweer Juni. Het werken in mijn nieuwe omgeving bevalt zo goed, ook cliënten reageren massaal positief. Zoals jullie weten ben ik dik een half jaar geleden verhuist, en sinds twee weken is de verbouwing echt helemaal klaar. Dat geeft me echt een hoop rust. En meer tijd om van alles in te plannen. Eén van mijn doelen was om meer lokaal te ondernemen.

Zo ben ik in Mei al een samenwerking aangegaan met de schrijfster Selina Crezee.

Zij gaf op haar pagina pas een leuke prijs weg: een complete behandeling én goodies van Jen's Cupping Company. Maar ook heb ik een lokale vegan kok ontdekt. Zij gaat voortaan de lunches verzorgen voor de workshops, wat inhoud dat ik de beide workshops op één dag kan geven! Twee vliegen in een klap dus. Vooral handig als je van wat verder weg komt. Dat is dus het nieuwe aanbod.

Heb jij een cupping-cursus afgerond en wil je je technieken uitbreiden en leren werken met tools tijdens je behandelingen? Dan is de workshop Tools & Technique iets voor jou. Bij deze workshop zitten twee tools, een werkboek en een certificaat van deelname inbegrepen. Of wil je je meer verdiepen in meridianen, acupressuur, energetisch werk en zelfbescherming? Kijk dan eens naar de workshop Holistic Healing. Bij deze workshop zit één tool, een werkboek en certificaat van deelname inbegrepen. Beiden workshops inclusief lunch zijn nu te boeken voor €425,-

Workshops worden gegeven in het weekend of op aanvraag door de week. De groepjes blijven klein zodat je genoeg persoonlijke aandacht hebt. Je kunt je opgeven via het contactformulier of

jenscuppingcompany@gmail.com. Data komen snel weer online, je kunt altijd even mailen voor een datum die jou uitkomt. Tot snel!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page