top of page

Jen's Cupping® College

Here it is! Jen's Cupping® College. Een drietal uitgebreide cursussen gericht op deze manier van cupping, tools en verdieping. Wat maakt deze cursus zo speciaal? Het is geen 'gewone' cupping. Het is Jen's Cupping® ! In kleine groepjes leer je de basis van cupping, massage, het werken met tools en een verdieping in meridianen. Samen vormt dit Jen's Cupping®.


Door al deze technieken te combineren heb je een uitgebreid pakket wat je kunt aanbieden en wat je bij iedere cliënt op een andere manier kunt toepassen. Je krijgt theorie, maar nog veel meer praktijkles. Omdat de groepjes klein zijn, is er geen gebrek aan persoonlijke aandacht. De cursussen bevatten: werkboeken, cups, tools, olie en certificaten. Ook zal er lunch verzorgd worden tijdens de lesdagen.

De cursus bestaat uit 3 onderdelen: Jen's Cupping® Principles, Tools & Technique en Holistic Healing, en is bedoelt voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met cupping. Ik vraag om je volledige inzet en een passie om mensen te begeleiden en te helpen. In totaal duurt de cursus 5 dagen. Na het behalen van je certificaat ben je een graduate van Jen's Cupping® College, houden we contact en zullen er digitale meetings zijn om eventuele vragen te bespreken. De workshops Tools & Technique en Holistic Healing zullen ook nog los te volgen zijn. Keep you posted!

Wil je al meer informatie? Stuur me een bericht via jenscuppingcompany@gmail.com

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page