top of page

I'm Back!

Dat was het weer, de Zomervakantie is voorbij! Ik heb genoten met mijn kinderen in Annecy, Frankrijk, en ben weer helemaal uitgerust voor de komende maanden. Met dit plaatje nog vers op mijn netvlies, ga ik vandaag weer beginnen met alles qua werk op te pakken. Wat houdt dat in?

De nieuwe agenda staat weer online: deze kun je vinden in mijn Insta-stories. Mocht je geen Instagram hebben: ik werk door de weeks, op Dinsdagavond en om de week op Zaterdag. Op Donderdagavond geef ik workshops (zie Events op mijn site). De workshops zijn al gestart in de vakantie en waren tot nu toe een succes! Ook tijdens mijn vakantie kon ik niet stilzitten en ben ik weer wat nieuwe instrumenten voor Soundhealing rijker en plande ik mijn afspraken verder in. Omdat ik nog niet alles beantwoord heb, zal ik dat ook vandaag doen. Verder ben ik weer aan het oriënteren voor nieuwe opleidingen, zodat ik mijn behandelingen nog verder uit kan breiden. En houdt ook de site en de socials in de gaten want er komt weer een nieuwe actie aan. Kortom, weer genoeg op de planning. Tot snel!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page