top of page

Happy New Year.

Dit was het dan. 2022 zit er op. Hoe kijk je er op terug? Neem je lessen mee naar het volgende jaar? Zijn er dingen die je hebt kunnen afsluiten, of ben je eindelijk begonnen aan processen die je al lang voor je had uitgeschoven?

Dit was een jaar vol ups en downs, van veel lessen en persoonlijke ontwikkeling. Van in het diepe springen en mijn eigen onderneming starten, van heel veel nieuwe kennis en diploma's. En het jaar van veel nieuwe, prachtige herinneringen en als kers op de taart: ons eigen huis.


Via deze weg wil ik iedereen bedanken. Mijn lieve vrienden en familie die deze hele reis van dichtbij hebben gevolgd en me hebben gesteund en geholpen. Bedankt aan iedereen die op wat voor manier dan ook iéts heeft betekent voor Jen's Cupping Company. Bedankt aan mijn leraressen voor het delen van hun kennis. Bedankt aan al mijn bestaande cliënten die ik dit jaar weer mocht helpen. En bedankt aan alle nieuwe cliënten voor hun vertrouwen in mij. Dankzij jullie heb ik mijn droombaan en blijf ik zo gemotiveerd en geïnspireerd.


In 2023 zal ik niet veel meer te vinden zijn op locatie in Etten-leur, maar des te meer in Zevenbergen. Mijn werktijden worden flexibeler en ik krijg meer nieuw aanbod. Alleen maar leuke ontwikkelingen dus! Een goede jaarwisseling voor jullie allen, doe voorzichtig en tot in 2023!


Special thanks to: Papa en mama, Sis, Iris, Bill, Lenja, Yessy, Inge, Kim, Ayten, Jessica, Manôn, John en Lilian, Marieke, Hanneke en Ingrid.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Breathe

Comments


bottom of page