top of page

Feestmaand December!

Ik vind December persoonlijk heerlijk. De kou buiten is niet zo mijn ding, al wil ik goed ingepakt me wel wagen aan een lekkere wandeling, maar het binnen cocoonen met thee, dekentjes en dat nu allemaal in een nieuw huis is echt iets waar ik zo van kan genieten.

Wat doet December met Jen's Cupping Company?

Ten eerste ga ik volgende week mijn laatste cursus van dit jaar doen. Kijk ik erg naar uit, hij stond al lang op mijn lijstje: De Pitjit Jalan, Indonesische wandelmassage. Hoe, wat en waar ga ik allemaal nog uitleggen.

Ten tweede ga ik ook vanuit huis behandelen. Iets waar ik zelf heel erg naar uit keek, omdat Soundhealing een deel was van mijn nabehandeling, en ik dit in Etten-leur eigenlijk niet kan doen. Ik zal wel in Etten-leur blijven behandelen, maar werken vanuit huis geeft me ook meer voordelen, zoals avonden en weekenden, en de behandelingen die ik nu qua ruimte allemaal weer kan geven (hydramat en soundhealing).

Ten derde: omdat het dus qua planning allemaal rommelig is, krijg je deze maand bij een behandeling een bon van 10% korting op je volgende behandeling op mijn nieuwe locatie! En mocht je al een keer behandelt zijn en je schrijft een recensie op Google, krijg je óók 10% korting op behandeling op nieuwe locatie!

Dan wil ik jullie ook graag wijzen op wat veranderingen: Voor je behandeling mag je voortaan een handdoek meenemen, niet je beste, gewoon één die wel vies mag worden ivm oliegebruik.

Ook gaat de prijs van de 60 min cupping (voor mijn die-hards) in Januari omhoog, van 60 naar 70 euro. Mocht je dus je 60 min willen houden, koop dan deze maand nog een rittenkaart en profiteer er nog even van :). De rittenkaarten blijven gewoon: koop een kaart voor 5 behandelingen, krijg de 6e gratis én een leuke attentie. Voor jullie allen alvast hele fijne feestdagen gewenst.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Breathe

Comments


bottom of page