top of page

De Komende Tijd.

Wat heb ik uitgekeken naar dit moment. Eindelijk is het zover. We gaan verhuizen. Dit betekent voor mij natuurlijk een drukke en hectische periode. Hoe gaat het dan met mijn Company?

Read all about it!

* Voorlopig blijf ik nog op mijn locatie in Etten-leur. Of hier een nieuwe locatie bijkomt, laat ik jullie snel weten.

* De openingstijden zullen iets aangepast worden. Koopavond blijf ik draaien, verder zal ik voorlopig op maandag niét werken. De workshops op Donderdag kunnen wel doorgaan.

* De feestdagen komen er ook aan, houdt rekening met de vakantie.


Wist je dat....

* Je ook een rittenkaart kunt kopen? Hierbij betaal je 5 behandelingen en krijg je de 6e gratis PLUS een leuke attentie.

*Je vanaf nu ook een handdoekje mee mag nemen? Om kosten te besparen en de prijs niet omhoog te gooien, vraag ik je om een handdoek die vies mag worden, mee te nemen naar de behandeling.

*Ik naast cupping ook verschillende soorten massages, zoals bamboe en hydramat geef, en soundhealing? Met mijn verhuizing in het vooruitzicht kan ik dit ook weer op gaan pakken (wel op een andere locatie).


Wil je graag een behandeling boeken? Stuur me een bericht via het contactformulier voor de mogelijkheden. Op Instagram post ik dagelijks de agenda-update in mijn stories.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Comments


bottom of page