top of page

Blogging 2.0

Het is inmiddels 4 maanden geleden dat ik mijn laatste blog schreef. In die tijd is er een idee in mijn hoofd ontstaan, iets waarvan ik denk dat het nu tijd is om het uit te voeren.


 Waarschijnlijk ben je op mijn site terecht gekomen omdat je geïnteresseerd bent in wat ik doe. Natuurlijk staat Jen’s Cupping Company bekend om cupping, soundhealing en een divers aanbod aan massages. Mensen komen bij mij met zeer uiteenlopende klachten, en ik behandel ze allemaal op mijn eigen manier. Wat ik doe is verder kijken dan het ‘probleem’. En voor, tijdens of na de behandeling komen vaak de verhalen. Sommige heftiger dan de andere, en vaak hebben ze voor mij ook iets herkenbaars. Of kan ik het begrijpen omdat ik het zelf heb meegemaakt of van dichtbij heb gezien. Als ik dan mijn kant vertel, is aan beiden kanten een ‘aha’- momentje. Alsof dat de reden is waarom je hier bij mij op de tafel ligt. Begrijp me goed, dit is echt niet met iedereen hoor. Sommige cliënten komen bij mij omdat ik dichtbij woon, of op advies van een vriend of vriendin. Maar die verhalen blijven me vaak bij. En omdat ik er zo veel in herken, dacht ik:” Ik ga mijn verhalen delen”. Misschien is er iemand die er kracht uit kan halen.

 

Dat is dus waar ik vanaf nu deze blogs voor ga gebruiken. Niet echt een levensverhaal, maar wel stukjes en ervaringen uit mijn leven. Hoe ik het verder ga invullen, daar werk ik nog aan, het idee is er en de eerste blogs zijn al in de maak. Wil je dit graag lezen?  Houd de socials in de gaten, als er een nieuwe blog is, zal ik dat daar op aankondigen.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Chances

Not for me

Breathe

Comments


bottom of page