top of page

Holistic Healing

Feel, Let go and Grow

IMG20220723125343.jpg

Heb je een cupping-cursus gedaan en wil je nog meer leren over de tools en technieken die je kunt gebruiken? Of wil je je graag verdiepen in meridianen, drukpunten en energetisch werken? Dan kun je bij Jen’s Cupping® een gerichte workshop volgen. 

 

Holistic Healing

Bij deze workshop leer je op dieper niveau werken: energetisch beschermen van jezelf, invoelen en een stukje meridianen en drukpunten. Ook geef ik tips voor een nabehandeling. Kosten van deze workshop zijn € 200,-, dit is inclusief één tool, een werkboek en certificaat van deelname. Ik reken 4 uur voor de workshop, maar meestal loopt dit uit. 

Waarom bij Jen’s Cupping®? 

Jen’s Cupping Company is al 3 jaar gecertificeerd cupper, met als specialisatie meridianen. Ik heb over de jaren mijn eigen techniek ontwikkeld. Omdat de vraag van meerdere mede-cuppers geregeld terug kwam of ik niet een verdieping wilde geven, ben ik begonnen met het opzetten van deze workshops. Omdat ik slechts minimaal 2 tot maximaal 4 cursisten per workshop heb, is er genoeg persoonlijke begeleiding. 

Nieuw: Workshop Dag

Omdat ik vaker cursisten krijg van verder weg, introduceer ik vanaf Juli 2023 ook de optie om beiden workshops in één dag te doen. Hierbij wordt de lunch geheel verzorgt door "Eef Beleeft" , een lokale vegan kok. Bij deze workshops zitten alle tools, werkboeken en certificaten. De pakketprijs is dan € 425,-

 

Schrijf je in via jenscuppingcompany@gmail.com

Of kijk op de website bij 'Events'.

bottom of page