top of page

Tools & Technique

Feel, Let go and Grow

f38c93_762540ad3dcd41a8bfe9c564386ea7ab~mv2.jpg

Heb je een cupping-cursus gedaan en wil je nog meer leren over de tools en technieken die je kunt gebruiken? Of wil je je graag verdiepen in meridianen, drukpunten en energetisch werken? Dan kun je bij Jen’s Cupping® een gerichte workshop volgen. 

 

Tools & Technique

Bij deze workshop leer je werken met verschillende tools die je tijdens je cupping-behandeling kunt inzetten, zoals een schraapsteen en bamboe. Ik zal verschillende cupping-technieken uitleggen en toepassen. Een stukje anamnese, contra-indicaties en massage als nabehandeling komen ook voorbij. De kosten voor deze workshop zijn €225,-, dit is inclusief 2 tools, een werkboek en certificaat van deelname. De workshop zelf zal ongeveer 4 uur duren. 

 

Waarom bij Jen’s Cupping®? 

Jen’s Cupping Company is al 3 jaar gecertificeerd cupper, met als specialisatie meridianen. Ik heb over de jaren mijn eigen techniek ontwikkeld. Omdat de vraag van meerdere mede-cuppers geregeld terug kwam of ik niet een verdieping wilde geven, ben ik begonnen met het opzetten van deze workshops. Omdat ik slechts minimaal 2 tot maximaal 4 cursisten per workshop heb, is er genoeg persoonlijke begeleiding. Ben je enthousiast? 

Nieuw: Workshop Dag

Omdat ik vaker cursisten krijg van verder weg, introduceer ik vanaf Juli 2023 ook de optie om beiden workshops in één dag te doen. Hierbij wordt de lunch geheel verzorgt door "Eef Beleeft" , een lokale vegan kok. Bij deze workshops zitten alle tools, werkboeken en certificaten. De pakketprijs is dan € 425,-

 

Schrijf je in via jenscuppingcompany@gmail.com

Kijk op de website voor aankomende data bij 'Events'.

bottom of page