top of page

Zen Shiatsu

Feel, Let go and Grow

IMG_20220518_115209_852.jpg

Wat is Zen Shiatsu?

Deze nieuwe massage bied ik aan op de stoel, maar kan ook op tafel gegeven worden. Het gaat om de drukpunten. Shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk’, maar ik gebruik mijn hele hand. De ‘Zen’ staat voor het ontspannen. 

 

De Oosterse geneeskunst gaat er van uit dat we naast ons bloedvaten- en zenuwstelsel ook een stelsel hebben met energiebanen, waar levensenergie doorheen stroomt. Deze banen noemen we meridianen. Wanneer één of meerdere van deze energiebanen uit balans is, kun je dat merken, geestelijk en/of lichamelijk. Met Zen Shiatsu behandel ik de meridianen met acupressuur om de balans weer te herstellen. Door de massagestoel kun je direct ontspannen, en het kan gewoon over kleding heen. Bij een korte behandeling zal ik de zones aanpakken waar u problemen ervaart. Deze variant duurt 30 minuten. Bij een uitgebreidere behandeling zal ik het hele lichaam behandelen, deze variant duurt 60 minuten, net als de Zen Shiatsu op de tafel. Bij de behandeling op de tafel zal ik ook meridiaan stretching doen.  Zowel de stoel- als tafelmassages zijn erg effectief en ontspannend. 

De korte stoelmassages bied ik ook aan voor kleinschalige bedrijven. 

The best is yet to come...

 

Er komt nog zoveel leuks aan! Ik heb nieuwe cursussen gepland dus mijn aanbod wordt nog uitgebreider. Ook komen er weer nieuwe acties aan,houd de socials dus in de gaten! 

bottom of page