top of page

Jen's Cupping®

Feel, Let go and Grow

Schermafbeelding 2022-02-21 om 11.21.46.png

Wat is Jen's Cupping®?

In 2020 kwam ik in aanraking met Transformational Cupping. Cupping is door middel van glazen cups de huid vacuüm zuigen. Hierdoor komen verklevingen, ophopingen of afvalstoffen die onder de huid zitten, los. De stoffen die het lichaam nog kan gebruiken, worden opgenomen in het bloed en de rest (afvalstoffen) wordt afgevoerd.
Met Jen's Cupping ®, mijn eigen ontwikkelde techniek, behandel ik op meridianen, mijn specialisatie, en kan ik bijv stress en onbewust opgeslagen trauma’s losmaken. Hierdoor komen er steeds meer lagen los. Daarnaast behandel ik gelijk ook lichamelijke klachten, omdat dit vaak met elkaar in verbinding staat. Jen's Cupping® is een combinatie van cupping, massage, shiatsu en verschillende tools. Door deze combinatie kan ik een behandeling voor iedereen aanpassen en is het zeer effectief. Houdt er rekening mee dat geen één behandeling hetzelfde zal zijn. Ik behandel waar ik voel dat het nodig is.  Na de behandeling kun je tips en informatie meekrijgen. Voeding kan hier ook een rol in spelen. Wat doet voeding met je lichaam en hoe kun je jouw bereikte cupping resultaten ook behouden. Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden we een weg naar wat voor jou het beste werkt.

Mijn eigen ervaring

 

Toen ik in 2020 aan de cursus Transformational Cupping begon, had ik geen idee waar ik aan begon.

Eerlijk? Mijn eerste ervaring met cupping was niet fijn. Ook omdat ik totaal niet wist wat ik kon verwachten. Het deed erg veel pijn en ik wist niet dat mijn lijf zo vast zat. Het duurde even voor het allemaal echt los kwam, maar toen dat gebeurde veranderde het mijn leven drastisch. Ik nam ingrijpende beslissingen, begon een andere levensstijl en er ging een wereld voor me open. Ik begon met Jen’s Cupping Company, wat snel uitgroeide van één vaste cliënt op woensdagavond tot ‘hoe moet ik het allemaal inplannen om mijn werk heen’. Ik deed na mijn basis cursus ook de advanced en daarna de master, gespecialiseerd in meridianen. En het fijne was, ik kreeg er zoveel energie van, en nog steeds. Ik heb er inmiddels zoveel meer diploma's en certificaten bij, wat mijn aanbod groter maakt, en waardoor ik mijn eigen techniek heb ontwikkeld, waarbij ik alles kan combineren. De cliënten die bij me komen hebben zulke uiteenlopende klachten en vragen, en ik help op mijn  manier. Inmiddels heb ik zo veel werk dat ik mijn parttime baan ernaast heb kunnen opzeggen, om me volledig te kunnen richten op mijn eigen company. Mede door mijn eigen ervaring heb ik mijn eigen techniek ontwikkeld en wil ik mijn cliënten de mooie kant van deze behandeling laten zien. 

The best is yet to come...

 

Houd de website in de gaten voor nieuwe blogs, evenementen of acties! 

bottom of page